Herbol

Herbol biedt een efficiënt en kwalitatief assortiment aan, met de nadruk op verfsystemen voor binnen- en buitenmuren. Onze producten beantwoorden aan de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van verftechnologie, kleurentrends en milieuwetgeving.

Binnenverven

Het uitgebreide Herbol binnenmuur assortiment voldoet aan de eis van de professionele schilder in verband met kwaliteit, decoratie en gebruiksgemak. Herbol binnenmuurverven zijn geschikt voor zowel particuliere woningen als professionele omgevingen zoals kantoren, ziekenhuizen, enz.

Buitenverven

Elke gevel vraagt om een maatwerkoplossing. Want elke ondergrond heeft zo zijn specifieke kenmerken: gebruikte bouwmaterialen, historiek van de verflagen, vochtigheid, slijtage, enzovoort. Daarom begint een professionele gevelschilder altijd met een grondige analyse van de ondergrond. Met een Herbol gevelverfsysteem zorgt u voor een hoogwaardige en esthetische bescherming die superduurzaam is. U doet de gevel voor vele jaren stralen, met een oplossing die precies beantwoordt aan de technische eisen en de architecturale stijl.