Cronolin

Voor de staalbranche is Cronolin de ideale leverancier voor o.a. zinkfosfaatprimers, epoxyprimers, 1k- en 2k lakken. Met name voor de containersector beschikt Cronolin over een perfect systeem. In de houtsector moet u denken aan alle specifieke schildersproducten.

Daarnaast produceert Cronolin diverse specifieke producten, zoals spuit- en dompelverf voor de palletindustrie, kwalitatief hoogstaande één-pot systemen voor houtbouw, unitbouw, materieeldiensten.

Met het oog op de toekomst

Binnen onze klantenkring bestaat er een groeiende vraag en belangstelling naar milieuvriendelijke producten voor de schildersbranche, timmerindustrie en de staalbranche. Uiteraard gaat Cronolin ook met deze ontwikkelingen in de bedrijfstak mee. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een complete lijn high-solid producten en watergedragen lakken.

Ook voor de transparante- en parketlakken heeft Cronolin een prima oplossing.

Tenslotte biedt Cronolin ook een complete nieuwe lijn vochthardende coatings. Deze producten onderscheiden zich van de traditionele coatings, door hun toepasbaarheid bij een hoge relatieve luchtvochtigheid en of lage temperaturen.