KLINGSPOR schuurpapier

KLINGSPOR zet zich al meer dan 100 jaar in voor wereldwijde standaards in de schuur- en slijptechnologie. In hun productieplants worden ruim 50.000 artikels geproduceerd, uit verschillende productgroepen o.a. schuurmiddelen op onderlaag, doorslijpschijven, afbraamschijven, vlaklamellenschijven en slijpmoppen voor de meest uiteenlopende schuur- en slijptoepassingen.

Schuurpapieren bestaan uit speciaal papier of weefsels (als basismateriaal en bindmiddelen) waarop schuur-/slijpkorrel gestrooid is. Speciale coatings verhinderen het voortijdig vollopen van de schuurkorrels en verlengen de standtijd. Als vlakke stroken of schijven wordt schuurpapier op een vlakschuurmachine of een excentrisch schuurmachine gebruikt. Samengeplakt kunnen ze als schuurbanden op een bandschuurmachine worden ingezet.

KLINGSPOR biedt u de mogelijkheid gemakkelijk uit een breed productassortiment het door u gewenste product snel te kiezen. KLINGSPOR kwaliteitsproducten zijn overeenkomstig de laatste stand van de techniek vervaardigd en voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van oppervlaktebeeld, levensduur en verspaning.