Remmers

Houtverven en lazuren

Om hout zijn waarde te laten behouden en een mooie uitstraling te geven vindt u hier houtbeschermingslazuren voor buiten en dekkende verven voor binnen en buiten, alsmede verfsystemen voor kozijnen, ramen en deuren, alsook producten voor onderhoud en bescherming van tuinhout met premium kwaliteit voor de professional.

Lakken en beitsen

Meubelmakers, keukenfabrikanten, interieurbouwers staat een compleet assortiment met premium kwaliteitsproducten ter beschikking. Hiertoe behoren de NC-PUR lakken, 1K-/2K-Aqua lakken, oliën, wassen en Deco-Paint conforme trappenlak, alsook op de vakman afgestemde beitsen. Bovendien kunt u gebruik maken van onze uitstekende service met een landelijke dekking.

Industriële houtbescherming

Induline Premium-Coatings zijn geteste en excellente producten van de hoogste kwaliteit voor fabrikanten van ramen, kozijnen, deuren en prefab houten huizen. Ook voor fabrikanten van tuinhout hebben we een zeer goed uitgebalanceerd assortiment waarvan wij een snelle levering in Nederland garanderen met technische ondersteuning welke garant staat voor kwaliteit.

Houtbescherming, -onderhoud, renovatie en sanering

Speciale bestrijdingsproducten voor schimmels en insecten, kunnen zeer veelzijdig worden toegepast en komen tegemoet aan iedere individuele wens, van producten om hout brandwerend te maken tot producten voor het afsluiten van materialen en ondergronden die belast zijn met Lindan en PCP, aangevuld met houtverstevigingsproducten en houtreparatiemassa's alsmede balkkopvernieuwingen.