Verf met advies

RVL Paints is meer dan een verfwinkel. We zijn gekend voor ons advies over kleur en techniek. Al onze medewerkers staan tot uw dienst, met gouden raad voor een perfect eindresultaat.

Schilderen is vakwerk

Een goede verfwinkel heeft veel vakkennis in huis. Over schilderen, kleuren, technieken, verfsystemen, oppervlakte, spuitapplicaties, ondergrond, verf, lak, uitvoering ... En die vakkennis delen we graag met u. Zo maken we het verschil met andere verfgroothandels.

Tot uw dienst, ook op de werf

We staan u graag te woord: telefonisch, in de winkel of in ons distributiecentrum. Wilt u dat we meegaan naar de werf, eventueel vergezeld van de fabrikant? Graag. Dan voorzien we u nóg beter van advies.

In woord én beeld

Ziet u het graag met eigen ogen? Kom dan naar een van onze demodagen voor de vakman. De ideale gelegenheid om onze verf en lak uit te testen. We stellen ook regelmatig machines tentoon. Na de demonstratie kunt u ze zelf uitproberen.

Kleuradvies, andere vragen?

Heeft u vragen of wenst u kleuradvies (mits betaling)? Vraag advies in onze verfgroothandel of laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

In geval van afhaling, kies uw filiaal: